Site icon Cruisein

רויאל פרינסס נבחרה ל“אוניית הקרוזים הקולינרית הטובה בעולם”

רויאל פרינסס - האונייה הקולינרית הטובה בעולם. צילום פרינסס קרוזס

פרינסס קרוזס (Princess Cruises) גאה לחשוף כי אוניית הדגל האלגנטית, רויאל פרינסס (Royal Princess), זכתה בתואר הנחשק “אוניית הקרוזים הקולינרית הטובה בעולם” בטקס פרסי הקולינריה העולמית לשנת 2025  (2025 World Culinary Awards) – אחד מהאירועים הנחשבים והמשפיעים ביותר בתעשיית המזון הבינלאומית.

הפרסים, שנבחרים על ידי קהילת הקולינריה העולמית, מומחי תעשייה ואלפי צרכנים מכל רחבי העולם, נועדו להוקיר מצוינות, חדשנות ואומנות במטבח. הבחירה ברויאל פרינסס מדגישה את המחויבות ארוכת השנים של חברת פרינסס קרוזס לשדרוג חוויית האוכל בים לרמות חדשות של השראה וטעם.

“ההכרה כאוניית הקרוזים הקולינרית הטובה בעולם היא הישג מדהים ועדות אמיתית למסירות וליצירתיות של כל צוות המזון והמשקאות שלנו,” אמר סמי כהן (Sami Kohen), סגן נשיא המזון והמשקאות של פרינסס קרוזס. “החל מהשיתופים הקולינריים עם יקבים ושפים מובילים ועד ההתמקדות במרכיבים טריים בהשראה מקומית – אנו גאים לספק רגעי קולינריה בלתי נשכחים שמעצבים חוויית שייט יוצאת דופן.”

חגיגה של טעמים, סגנונות ותרבויות

בסיפונה של רויאל פרינסס, כל ארוחה היא חגיגה בפני עצמה. האונייה מציעה מבחר רחב של מסעדות, ברים וחוויות קולינריות שנבנו בקפידה כדי לספק לכל אורח טעם אישי וייחודי:

Crown Grill – מסעדת הסטייקים האייקונית של פרינסס קרוזס, המגישה בשר בקר מיושן ופירות ים טריים לפי הזמנה. אווירה אלגנטית בעיצוב עץ כהה ופתיחת מטבח מאפשרת לאורחים לצפות בשפים בעבודה.

Sabatini’s Italian Trattoria – מסעדה איטלקית אותנטית בסאן פרינסס. צילום עוזי בכר

Sabatini’s Italian Trattoria – קלאסיקה איטלקית במראה חדש. בהשראת יקב Frescobaldi מטוסקנה, המסעדה מציעה תפריט של מנות טוסקניות אותנטיות לצד רשימת יינות אוצרת של היקב המוערך. אחת לשייט נערך בה ערב מיוחד – “הארוחה הטוסקנית הגדולה” – הכולל תפריט טעימות רב-מנות והתאמות יין מוקפדות.

*Chef’s Table Lumiere – חוויה אינטימית ויוקרתית בה מוביל השף הראשי של האונייה מסע קולינרי מרהיב עם שמפניה, מתאבנים וארוחת גורמה רב־מנות סביב שולחן מואר ומעוצב באור זהוב.

*Ocean Terrace Seafood Bar – בר סושי ופירות ים אלגנטי, בו ניתן ליהנות ממבחר סשימי ורולים טריים מול הנוף הכחול של האוקיינוס.

*Caymus Vineyards Dinner – שיתוף פעולה ייחודי עם יקב קיימוס מעמק נאפה, במסגרתו מוגשת ארוחת ערב גורמה בהתאמה מדויקת ליינות המפורסמים של היקב.

*Alfredo’s Pizzeria – מקום חובה לחובבי הפיצה. הפיצריה זכתה בתואר “הפיצה הטובה ביותר בים” ומגישה פיצות אישיות בעבודת יד שנאפות במטבח פתוח על ידי השף טוני ג’מיניאני, אלוף עולם בפיצה 13 פעמים.

Pizza Tarantina בפיציריית אלפרדו. צילום עוזי בכר

הפלגות מעוררות השראה ויעדים קולינריים בעולם

מלבד ההיבט הקולינרי, רויאל פרינסס ממשיכה להעניק לאורחיה חוויות הפלגה מגוונות המשלבות טבע, תרבות וטעמים מקומיים. בחורף הקרוב תצא האונייה מלוס אנג’לס לסדרת הפלגות הלוך ושוב אל חופי קליפורניה ומקסיקו, עם עגינות בנקודות קסומות לאורך החוף הפסיפי. בקיץ 2026 תפליג רויאל פרינסס צפונה אל אלסקה – אחד מהיעדים המבוקשים ביותר של פרינסס קרוזס – שם יוכלו הנוסעים ליהנות מנופים קסומים, קרחונים מרהיבים, חיות בר מרתקות וטעמים מקומיים טריים היישר מהאוקיינוס והאדמה.

מסורת של מצוינות בים

מאז השקתה בשנת 2013, רויאל פרינסס נחשבת לאחת מאוניות הדגל המזוהות ביותר של החברה, בזכות העיצוב האלגנטי, השירות האישי והאווירה האירופית המעודנת השורה על סיפונה. עם זכייתה החדשה בפרס הקולינרי הבינלאומי, היא מצטרפת לשורה של הישגים בינלאומיים המחזקים את מעמדה של Princess Cruises כאחת מחברות השייט החדשניות, האלגנטיות והטעימות בעולם.

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-16,000 חברים

הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ קרוז אין-חדשות חמות מהים”

חפשו אותנו גם בטלגרם

Exit mobile version