בחג שבועות ישתתפו כ-1,800 נוסעי אוניית הפאר, בקרוז מפנק עם ארוחה חלבית עשירה, ששף האונייה וצוות המטבח שוקדים עליה

ב”קראון איריס” יחגגו בשבועות בארוחה חלבית, מעשי ידי השף, שהכין ממאות ליטרים חלב ושמנת ומכ-2 טון של גבינות מיוון, איטליה, צרפת, הולנד, שוויץ, ספרד, קפריסין וישראל.
חג השבועות מאופיין בארוחות של מוצרי חלב, ונקרא גם חג המים. ב”קראון איריס” של “מנו ספנות”, יתחברו שני אלה לחגיגה “לבנה” ומפוארת, שבה יקחו חלק בליל החג כ-1,800 נוסעי אוניית הפאר, שיעשו את דרכם בים לרודוס, היעד הראשון בהפלגת החג.
שף האוניה וצוות המטבח המיומן, כבר החלו בהכנות לארוחת הערב החלבית, בה ישתמשו, בין השאר, בכ-200 ליטר שמנת, 300 ליטר חלב טרי, כ-200 ק”ג חמאה ובכ-20 סוגים שונים של גבינות.
בנוסף ייהנו האורחים ממבחר של דגים, הכולל 800 ק”ג של סלמון. 440 ק”ג של דגי ים ו-400 ק”ג של פילט דג גרופר.
ליצירת הקינוחים יעשה שימוש בכ- 9,000 ביצים וב-120 ק”ג של שוקולד.
בנוסף, יהיו בארוחה תוצרת טרייה של 800 ק”ג אבטיחים, 600 ק”ג ענבים מזנים איכותיים, 800 ק”ג פירות עונתיים מעורבים וכמות דומה של ירקות טריים מעורבים.
צוות של 650 איש משרת את המפליגים “ב”קראון איריס”, שבה 750 חדרים, 11 קומות, 6 מעליות, 5 מסעדות, 2 בריכות שחיה, 2 בריכות ג’קוזי, מגלשת מים, קולנוע, חדר כושר, מגרש כדורסל, ספא, דיוטי פרי, קזינו, ברים וטרקלינים, אולמות מפוארים ועוד.
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-15,900 חברים
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ “קרוז אין-חדשות חמות מהים”
חפשו אותנו גם בטלגרם
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=115878