Site icon Cruisein

כוכבי המטבח עולים לים: Oceania Cruises שוברת כלים ובקבוק

Oceania Cruises -טקס Food & Wine . צילום Oceania Cruises

בתעשיית השייט היוקרתי, שבו הגבולות בין נופש קולינרי למסע תרבותי מיטשטשים יותר ויותר, Oceania Cruises מוכיחה שוב שהיא נמצאת צעד אחד לפני כולם. החברה הודיעה השבוע בכנס היוקרתי Food & Wine Classic באספן, כי אוניית הדגל החדשה שלה – Oceania Allura™ – תושק לא על ידי סלב הוליוודי או אישיות מלכותית, אלא על ידי קבוצת שפים צעירים ומבטיחים, בוגרי תוכנית Food & Wine Best New Chefs.

זו לא רק בחירה יוצאת דופן – זו אמירה. “אנחנו לא רק חוגגים אונייה חדשה, אלא את מהותנו כחברת שייט שנולדה מתוך אהבה אמיתית לאוכל,” אמר ג’ייסון מונטגיו, מנהל היוקרה הראשי של Oceania Cruises. “הבחירה בשפים החדשניים האלה כסנדקים היא הדרך שלנו לחלוק כבוד לדור הבא של היצירתיות הקולינרית.”

המטבח במרכז הבמה

מאז הקמתה, Oceania Cruises ביססה את עצמה כמותג שמספק לא רק מסלולים ייחודיים אלא גם חוויה קולינרית שנשענת על שפים מהשורה הראשונה, מרכיבים מקומיים טריים ואסתטיקה של טעמים. הבחירה בבוגרי Food & Wine היא חיבור טבעי למסורת זו – מדובר בשפים שעיצבו את מגמות האוכל החשובות של שלושת העשורים האחרונים.

“תוכנית Best New Chefs שלנו מזהה שפים עם חזון, יצירתיות ונכונות לשבור מוסכמות,” אומר האנטר לואיס, העורך הראשי של Food & Wine. “אוקיאניה קרוזס שותפה מלאה לערכים האלה – הם לא רק מפליגים בעולם, הם מבשלים אותו.”

חוויה של עולמות טעם

Oceania Allura, שצפויה לצאת להפלגת הבכורה שלה ביולי 2025, תוכננה לפרטי פרטים כדי לשרת את קהל היעד של החברה: חובבי קולינריה, תרבות ומסעות תוכן. עם קיבולת של 1,200 נוסעים, היא מציעה אינטימיות של יוקרה לצד תעוזה קולינרית:

*מעל 270 מנות חדשות שפותחו במיוחד.

*מרכז קולינרי אינטראקטיבי וחדשני לצד סטודיו שפים.

*חזרתה של מסעדת “ז’אק” הצרפתית.

*מנות Nikkei עדכניות במסעדת Red Ginger האסייתית.

הטקס החגיגי שיחנוך את הספינה ייערך ב-13 בנובמבר 2025 בנמל מיאמי, והוא צפוי להיות לא פחות מאירוע קולינרי בפני עצמו.

הפלגות קולינריות נוספות

השותפות עם Food & Wine לא מסתיימת בטקס ההשקה. כבר באוגוסט הקרוב (18–28), תצא לדרך הפלגה קולינרית מיוחדת לאלסקה, בהובלת עאישה איברהים (Aisha Ibrahim), אחת מבוגרות Best New Chefs לשנת 2023. השייט, שייצא ויחזור לסיאטל באונייה Oceania Riviera™, יכלול תפריטים בהשראה אפריקאית, הדגמות שף, סדנאות ושיתופי פעולה קולינריים עם קהילות מקומיות.

בהמשך, צפויות שתי הפלגות שפים נוספות בשנת 2026 על סיפון Oceania Allura – והציפייה רק גוברת.

חזון ימי חדש: שף כסנדק

המסורת הימית של “סנדק/ית” ספינה – לרוב אישיות מוכרת שמבצעת את טקס שבירת הבקבוק – מקבלת עתה טוויסט מרענן. במקום שם אחד נוצץ, Oceania Cruises בוחרת להוקיר קבוצה של יוצרים קולינריים מהשורה הראשונה.

המסר ברור: בעולם שבו שף הפך לדמות תרבותית, האוכל הוא לא רק תבלין לחופשה – הוא המרכז שלה.

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-15,900 חברים

הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ קרוז אין-חדשות חמות מהים”

חפשו אותנו גם בטלגרם

Exit mobile version