סילברסי (Silversea), מותג השייט היוקרתי, הודיע על מינויו של ג’אנלוקה ספראצ’ינו (Gianluca Sparacino) לתפקיד מנהל המזון והמשקאות הגלובלי, החל מ-18 באוגוסט 2025. ספראצ’ינו, בוגר בית הספר לניהול מלונות לה רוש שבשוויץ, מביא עמו למעלה מ-35 שנות ניסיון ביעדים קולינריים מרכזיים כמו סינגפור, הונג קונג, דובאי, ז’נבה ומיאמי.
במהלך הקריירה, שימש ספראצ’ינו בתפקידי ניהול בכירים והיה שותף לפיתוח קונספטים קולינריים עטורי פרסים, כולל שיתופי פעולה עם למעלה מתריסר מסעדות בעלות כוכבי מישלן. בתפקידו האחרון שימש כסגן נשיא מזון ומשקאות של Four Seasons Resorts.
בתפקידו החדש, ספראצ’ינו ידווח למייקל מקארתי (Michael McCarthy), סגן נשיא התפעול של סילברסי, ויוביל את פיתוח תוכניות המזון והמשקאות של המותג, בשיתוף פעולה עם צוותי החוף והאונייה.
“הרקורד המוכח של ג’אנלוקה באספקת מצוינות אפיקורסית, יחד עם התשוקה שלו לאירוח, יתרום משמעותית להמשך יצירת חוויות קולינריות יוצאות דופן עבור האורחים שלנו”, אמר ברט הרננדז (Bert Hernandez), נשיא סילברסי. “מנהיגותו תמשיך להרים את תוכנית הקולינריה שלנו לגבהים חדשים.”
סילברסי ידועה בהיצע הקולינרי שלה, ובמרכזו תוכנית S.A.L.T. (Sea and Land Taste) המציעה חוויות גסטרונומיות בהשראת היעדים בהם עוגנות הספינות. לצד זאת, המותג מציע מגוון רחב של אפשרויות – ממטבח צרפתי משובח ומנות אסייתיות ועד ארוחות איטלקיות נינוחות ותפריטים בינלאומיים מותאמים אישית.
“זהו כבוד להצטרף לסילברסי בתקופה כה מרגשת”, אמר ספראצ’ינו. “אני מצפה ליצור חוויות קולינריות ומשקאות שיבטאו חדשנות, אותנטיות ותשוקה אמיתית להפלגות.”
המינוי של ספראצ’ינו מצטרף לשורת מינויים חדשים בצמרת הקולינרית של סילברסי השנה, ביניהם אנתוני מאובוסין (Anthony Maubossin) כמנהל תפעול וחדשנות קולינרית, וג’ורדן ברנשטיין (Jordan Bernstein) כמנהל תפעול מזון ומשקאות – מהלך שמחזק את מעמדה של החברה כמובילה עולמית בתחום הגסטרונומיה הימית.
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-16,000 חברים
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ “קרוז אין-חדשות חמות מהים”
חפשו אותנו גם בטלגרם