חברת השייט הולנד אמריקה ליין (Holland America Line) משדרגת את חוויית ההפלגה במסעות הגדולים של שנת 2026 עם שילובם של ארבעה שגרירי קולינריה בינלאומיים שיארחו סדרה של אירועי גורמה, סדנאות טעימה, הדגמות בישול ומפגשים אישיים עם האורחים.
במסגרת המסע העולמי הגדול בן 133 ימים בסיפונה של Volendam והמסע הגדול בן 93 ימים לאוסטרליה וניו זילנד על סיפון Zaandam, יצטרפו:
*השף מסהארו מורימוטו (Chef Masaharu Morimoto) – כוכב “Iron Chef” ושגריר הדגים הטריים של החברה.
*השף איתן סטואל (Chef Ethan Stowell) – ממובילי סצנת המסעדנות של סיאטל.
*סטיב שוורץ (Steve Schwartz) – Master Tea Blender ומייסד Art of Tea.
*השוקולטייר ז’אק טורס (Chocolatier Jacques Torres) – המכונה “Mr. Chocolate” ומנחה-שופט בתוכנית “Nailed It” של נטפליקס.
במהלך ההפלגות יקיימו השגרירים הדגמות בישול חיות, טעימות תה, ארוחות ערב בלעדיות במסעדת Pinnacle Grill (בהזמנה מראש) ואירועי אומנות שוקולד בהשראת היעדים שבמסלול.
אחד מרגעי השיא צפוי ב־7 במרץ 2026, כאשר שתי האוניות – Volendam ו-Zaandam – ייפגשו יחד בנמל סידני. ז’אק טורס יארח בסיפון “שעת תה שוקולד” חגיגית, בה יוכלו האורחים משתי האוניות להיפגש, לשתף חוויות ולהתפנק ביצירות מתוקות פרי ידיו.
בנוסף, לאורך המסלול יתקיימו נשפי גאלה, חגיגות נושא בהשראת תרבויות העולם וסמינרים עם מנהלים בכירים של החברה – שבמהלכם ייחשף גם המסע העולמי הגדול לשנת 2028.
לנוסעים המעוניינים בטעימה קצרה יותר מהמסעות, מוצעים 10 קטעים בהפלגת 133 הימים (בין 14 ל־72 ימים) ו־2 קטעים במסע בן 93 הימים (33 או 60 ימים).
לפרטים נוספים: טופ קרוז – נציגים בישראל של הולנד אמריקה ליין. טלפון – 035284010 , Lucy@topcruise.co.il
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-16,000 חברים
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ “קרוז אין-חדשות חמות מהים”
חפשו אותנו גם בטלגרם