בגרנד פרי האיטלקי במונזה הפכה MSC Cruises לראשונה בעולם שהביאה את חוויות הגסטרונומיה מהים אל מסלול המרוצים. נהגי BWT Alpine, המהנדסים ואורחי VIP נהנו מתפריט יוקרתי בהשראת מסעדות הדגל של החברה

באוטודרומו נאציונלה מונזה, איטליה, MSC Cruises רשמה מהלך יוצא דופן: השפים המובילים שלה עזבו את הים הפתוח לטובת מסלול הפורמולה 1. כחלק משותפות הפרימיום עם צוות BWT Alpine, הם הגישו לנהגים, למהנדסים ולאורחי VIP מנות שנוצרו בהשראת המסעדות המובילות של החברה – בהן Eataly, Kaito Sushi & Teppanyaki, Hola! Tacos & Cantina ו-Butcher’s Cut.
התפריט המיוחד כלל סשימי סלמון קינג עם טריאקי כמהין, טליאטלה אל טרטופו עם חמאת טוסקנה, דג בקלה שחור מיסויאקי עם עוגת אורז פריכה, לצד קינוחים כמו טירמיסו מפואר ופלאן מקסיקני.
“זו הייתה הזדמנות נדירה להציג את היצירתיות והדיוק של השפים שלנו, ולהביא את אותה חוויה קולינרית המוכרת מהספינות למסלול המרוצים,” אמר סטפן פרנצ’יני (Stéphane Franchini), סמנכ”ל מזון ומשקאות ב-MSC Cruises.
השף הראשי לוקה סזריני (Luca Cesarini) הוסיף: “כמי שגדל על פורמולה 1, זו הייתה חוויה מדהימה להגיש תפריט לנהגים בלב האקשן.”
שיתוף הפעולה במונזה הוא חלק מהשותפות הגלובלית החדשה בין MSC Cruises ל-BWT Alpine Formula One, המשלבת את הערכים המשותפים של חדשנות, דיוק והענקת חוויות בלתי נשכחות – בים וביבשה.
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-16,000 חברים
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ “קרוז אין-חדשות חמות מהים”
חפשו אותנו גם בטלגרם
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=117861