השף האגדי ז’אק פפן גזר את הסרט בטקס חגיגי בבוסטון, לציון השקת גרסה חדשה למסעדה הצרפתית האייקונית שנושאת את שמו ב-Oceania Allura

Oceania Cruises®, חברת השייט היוקרתית המובילה בעולם בתחום הקולינריה והיעדים, ערכה טקס גזירת סרט חגיגי לפתיחת המסעדה הצרפתית הייחודית שלה, “ז’אק”, בסיפונה של הספינה החדשה Oceania Allura™. את האירוע, שנערך ב-6 באוקטובר בנמל בוסטון, הוביל בעצמו השף המהולל ז’אק פפן, מנהל הקולינריה הראשון אי פעם של החברה, שעל שמו קרויה המסעדה.
במעמד חגיגי ואינטימי, שנערך לעיני בני משפחה, חברים ועמיתים ותיקים, נשא פפן דברים מרגשים לפני שגזר את הסרט לצד בתו קלודין פפן, חתנו רולי וסן, ונכדתו שוריי וסן, יחד עם חברו ועמיתו למעלה משני עשורים, השף אריק בראלה, המשמש כיום כמנהל הקולינריה הראשי של החברה.
“הצגנו את Jacques לראשונה לפני 14 שנה על סיפון Oceania Marina, ולאחר מכן על Riviera,” אמר פפן. “כעת, עם Oceania Allura, אנו רואים את הגרסה החדשה והנפלאה של המקום הקולינרי האהוב הזה. זו גאווה גדולה עבורי לשתף את הרגע הזה עם חברים ועמיתים שהיו חלק מהדרך מאז הקמת החברה.”
השף בראלה הוסיף: “ללכת בעקבות מורשתו של השף פפן זו זכות עצומה. הוא הניח את היסודות לפילוסופיה הקולינרית של החברה – להגיש את המטבח המשובח ביותר בים, ברמה שאין שנייה לה.”
המסעדה המחודשת מציעה שילוב הרמוני של קלאסיקות צרפתיות נצחיות עם טעמים מודרניים ונועזים. בתפריט אפשר למצוא מנות איקוניות כמו ברווז ברוטב תפוזים בטעם גראן מרנייה, מדליון עגל ברוטב מורל, וקינוחים צרפתיים מסורתיים דוגמת קרפ סוזט ופרופיטרולים. לצד זאת, נוספו מנות חדשות כמו ביצת דג שטנית עם רילט פורל מעושן וקוויאר חדקן, וכן טרטר בקר מסורתי ולברק ים אן קרוט המוגשים בשירות שולחני אלגנטי.
האירוע בבוסטון ציין לא רק את חנוכת המסעדה החדשה, אלא גם את המשך המורשת הקולינרית של פפן, שהפכה את Oceania Cruises לשם נרדף למטבח עילי בים.

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-16,000 חברים
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ “קרוז אין-חדשות חמות מהים”
חפשו אותנו גם בטלגרם
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=118410