מסדר ההצטיינות החקלאית של צרפת העניק את אחד האותות היוקרתיים במדינה לראש תחום הקולינריה של חברת השיט היוקרתית Explora Journeys, כאות הוקרה על תרומתו יוצאת הדופן לעולם הגסטרונומיה, החקלאות והקיימות

פרנק גרנז’ר (Franck Garanger), ראש תחום הקולינריה בחברת Explora Journeys, הוכתר כאביר במסדר ההצטיינות החקלאית (Ordre du Mérite Agricole) – אחד העיטורים הרשמיים והנחשבים בצרפת, המוענק לאישים שפועלים לקידום תחום החקלאות, האוכל והתרבות הגסטרונומית הצרפתית.
הטקס התקיים ב-5 ביוני 2025 בעיר אברייה שבצרפת, בהובלת מישל גאלואר (Michel Galloyer) – יזם וחתן עיטור לגיון הכבוד. באירוע השתתפו גם שפים בעלי שם עולמי, בהם ז’אן-פרנסואה פירס (Jean-François Piers) וז’אק ת’ורל (Jacques Thorel), השף של מסעדת שני כוכבי מישלן בבריטני.
“אנו גאים מאוד בהישגו של גרנז’ר”, אמר אלבן ג’וקה (Alban Gjoka), סגן נשיא תחום המזון והמשקאות ב-Explora Journeys. “תואר זה אינו רק עדות למסירותו האישית, אלא גם לאתוס של החברה שלנו – לחבר בין מצוינות קולינרית, אותנטיות וחוויית אירוח בלתי נשכחת”.
לפי הודעת החברה, גרנז’ר נחשב לדמות מפתח בזירת הקולינריה העולמית, עם עשרות שנות ניסיון כשף מומחה. הוא נודע במחויבותו לאומנות המטבח, לקיימות ולשימוש בחומרי גלם איכותיים שמקורם בחקלאות מקומית ובשיטות ייצור מסורתיות, לצד חדשנות קולינרית פורצת דרך.
“זהו כבוד עצום עבורי”, אמר גרנז’ר לאחר קבלת המדליה. “אני רואה בכך לא רק הכרה אישית, אלא גם הוקרה לצוותים שאני עובד איתם ולכל השותפים לדרך שמאמינים בקולינריה כגשר בין תרבויות, עונות ואנשים”.

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-15,900 חברים
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ “קרוז אין-חדשות חמות מהים”
חפשו אותנו גם בטלגרם
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=116022