שישה שפים זוכי Best New Chefs של Food & Wine שימשו כסנדקים בטקס ההשקה הייחודי. Oceania Allura מציגה סטנדרט חדש בקולינריה, באירוח ובחוויית יוקרה ל־1,200 נוסעים בלבד, ופותחת עונת בכורה עם יותר מ־92 יעדים ברחבי העולם
אושיאניה קרוזס (Oceania Cruises), חברת השייט היוקרתית חגגה אמש (חמישי, ה-13 בנובמבר) במיאמי את השקתה הרשמית של האונייה החדשה Oceania Allura™. בטקס מרהיב ויוצא דופן, שישה מבוגרי תואר Best New Chefs של Food & Wine – טאוול בריסטול-ג’וזף, קייטי באטן, קלווין אנג, עאישה איברהים, ג’ורג’ מנדס ולורנס “LT” סמית’ – שימשו כסנדקים משותפים, לראשונה בענף השייט.
השישה הובילו את טקס שבירת בקבוק השמפניה המסורתי על חרטום הספינה, צעד המסמל מזל טוב והתחלה מבורכת ל-Oceania Allura ולנוסעיה. האירוע החל בקוקטיילים חגיגיים ברחבי הספינה ובארוחת ערב משובחת, והמשיך אל המזח לטקס הרשמי ולנאומים של בכירי החברה.
בין הנואמים היו ג’ייסון מונטגיו (Jason Montague), מנהל היוקרה הראשי של Oceania Cruises, שנתן את ברכת הדרך: “זהו רגע מרגש עבורנו. מיאמי, עיר הבית שלנו, משקפת את השילוב המושלם בין תוססות ותחכום – בדיוק כמו Oceania Allura. אנו גאים לצרף את הספינה החדשה לצי ולחגוג זאת לצד סנדקים מעוררי השראה.”
לצד ההתרגשות מהטקס, עלו לבמה גם אנשי Food & Wine. מו”ל המגזין, טום באייר (Tom Bair), אמר: “זוהי תחילתה של שותפות עמוקה ומשמעותית. גם אושיאניה וגם Food & Wine מאמינים שמצוינות ודיוק לעולם אינם יוצאים מהאופנה. בחירת אנשי ה־Best New Chefs כסנדקים ממחישה את חשיבות החדשנות הקולינרית ואת הכישרונות שמעצבים את עתיד עולם האוכל.”
האירוע משך אורחים רבים, בהם גם שלוש סנדקיות עבר של אוניות בצי: ג’יאדה דה לורנטיס (Vista), קאט קורה (Riviera) וקלודין פפין (Sirena), בתו של השף האגדי ז’אק פפין (Jacques Pépin) – המנהל הקולינרי הראשון של החברה.

אונייה שמגדירה מחדש את חוויית היוקרה
Oceania Allura, אחות ל-Oceania Vista שהושקה ב־2023, מצטרפת לצי כאונייה השמינית ומציבה רף חדש של עיצוב, שירות וגורמה. נתוני הספינה:
*קיבולת: 1,200 אורחים.
*אורך: 241 מטרים.
*משקל: 67,000 טון.
*יחס שירות גבוה: שני אנשי צוות לכל שלושה אורחים.
*חדרים מרווחים במיוחד: יותר מ־25 מ”ר – מהגדולים בים.
הספינה תצא לעונת בכורה מרתקת, הכוללת למעלה מ־92 יעדים בהפלגות של 7 עד 34 לילות – מערים איקוניות באירופה, דרך פנינים מוסתרות במזרח הים התיכון ובאיים הקריביים, ועד נמלי בוטיק בסקנדינביה, דרום אמריקה וצפון אפריקה.
קולינריה בקדמת הבמה: 12 מסעדות וחדשנות אחת מרכזית
Oceania Allura מחזקת עוד יותר את מעמדו של המותג כמוביל בתרבות האוכל היוקרתי בים. חידושים מרכזיים:
האונייה החדשה, תשיק חוויית שייט משודרגת עם דגש מובהק על The Finest Cuisine at Sea®. היא כוללת חדר אוכל גדול מרהיב, מרכז קולינרי מקצועי, סטודיו שפים רחב, וחזרתה של מסעדת הדגל הצרפתית Jacques. בסיפון פועלים 12 מוקדי קולינריה – בהם ארבע מסעדות שף בחינם: Jacques, Red Ginger, Toscana ו־Polo Grill. חידוש ייחודי באונייה הוא Crêperie המגישה קרפים צרפתיים, וופלים בלגיים, “Bubble waffles” וקינוחי גלידה עשירים.
פתיחת דף חדש לאושיאניה – ולחובבי הקולינריה בים
עם השקה יוצאת דופן, צוות שפים פורצי דרך ומיקוד בלתי מתפשר בחוויה קולינרית, Oceania Allura מסמנת את תחילתו של עידן חדש בענף השייט היוקרתי. הספינה לא רק מציגה עיצוב מתקדם וטכנולוגיה עדכנית – היא משמשת הצהרת כוונות: שילוב של אומנות, טעם, שירות אישי וקו קולינרי שהופך את ההפלגה עצמה ליעד.
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-16,000 חברים
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ “קרוז אין-חדשות חמות מהים”
חפשו אותנו גם בטלגרם
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=119142





