חדש ב-Pinnacle Grill, מבחר מגוון של מנות אזוריות עם מרכיבים מקומיים ודגים טריים מתוצרת מקומית, המשקפים את הטעמים של כל יעד במסע של הולנד אמריקה ליין
“תפריט ה-Pinnacle Grill החדש משתלב בצורה יפה עם מסורת הסטייקים הקלאסית שלנו ועם טעמים אזוריים תוססים ופירות ים טריים ביותר”, אמר מייקל סטנדבאך (Michael Stendebach), סגן נשיא חטיבת המזון, המשקאות והחדרים של הולנד אמריקה ליין, לרגל השקת התפריט החדש במסעדת Pinnacle Grill עטורת הפרסים בחברת הולנד אמריקה ליין (Holland America Line).
“שיפור זה נועד להציע לאורחים שלנו חווית אוכל יוצאת דופן המשקפת את הנופים הקולינריים המגוונים של היעדים שלנו. שמרנו רבות מהמנות הפופולריות ביותר שלנו בתפריט ואנו נרגשים להציג מגוון אפשרויות חדשות.”
בתפריט הליבה של השף דיוויד בורק David Burke)) במסעדת Pinnacle Grill עטורת השבחים, היצע המתאבנים כמו הבייקון האהוב ימשיך לככב, כמו גם קוקטייל שרימפס, עוגות סרטנים ג’מבו ועוד. למנה ראשונה, צלעות בקר עם אטריות Chow Fun, פילה מיניון ועוד.
החלק האזורי של התפריט, שישתנה בהתאם למסלול השייט של כל אונייה, נע מ-Jerked Chicken Bao באיים הקריביים, ל-Coconut Seafood Chowder בהוואי ובדרום האוקיינוס השקט, ל-Black Angus Steak Tartare באוסטרליה, וטטאקי בקר צרוב עם צ’יפס לוטוס קריספי באסיה.
לפרטים נוספים: טופ קרוז – נציגים בישראל של הולנד אמריקה ליין. טלפון – 08-9588881 , [email protected]
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-15,000 חברים
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=111549