Cruisein
הרשמה לניוזלטר
דירוג אוניות
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • ראשי
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
  • מיקום אניות
  • ראשי
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
  • מיקום אניות
Cruisein
  • ראשי
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
  • מיקום אניות
  • ראשי
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
  • מיקום אניות
ראשי » חדשות » אושיאניה קרוזס מציעה חוויה מבעבעת

אושיאניה קרוזס מציעה חוויה מבעבעת

עוזי בכר 20 בינואר 2019 13:22 אין תגובות

האוניות מרינה וריביירה מציעות חוויה קולינרית עילית במסעדת La Reserve מלווה ב-Dom Perignon – פסגת השמפניה העולמית

אושיאניה קרוזס מציעה חוויה מבעבעת מסעדת La Reserve: מקדש קולינרי באושיאניה מרינה. צילום עוזי בכר

אושיאניה קרוזס, חברת הקרוזים היוקרתית ועטורת הפרסים בתחום הקולינרי, מציעה חוויה ייחודית וראשונה בים. יצרנית השמפניה העולמית Dom Perignon וצוות המומחים של אושיאניה קרוזס חברו יחד לביצוע קונספט בלתי נשכח באוניות מרינה וריביירה : Dom Perignon Experience at La Reserve.

מסעדת La Reserve עשתה לה שם של מצוינות בקרב חובבי הקרוזים בכלל ואוהבי משקאות איכות וקולינריה בפרט. המסעדה מיועדת ל-24 סועדים בהזמנה מראש ומציעה שיעור קצר בנושא יינות מלווה בטעימות ממשקאות ייחודיים וארוחות גורמה עשירות בטעמים. הפעם שמפניית Dom Perignon היא גולת הכותרת וניצבת במרכז העניינים.

“זה רעיון חדש לחלוטין ובלעדי לאושיאניה קרוזס. עבדנו עם צוות המומחים של דום פריניון כדי להתאים את השמפניה המושלמת לטעמים המושלמים והתוצאה מרהיבה. מרינה וריביירה תהיינה האניות היחידות בעולם להציע חוויה כזו”, אמר בוב בינדר (Bob Binder)- נשיא ומנכ”ל אושיאניה קרוזס.

אושיאניה קרוזס: Dom Perignon Experience at La Reserve
מסעדת La Reserve באושיאניה מרינה. צילום עוזי בכר

מה כולל התפריט ?

סקלופ סן ז’ק “רוסיני” ברוטב מולה כהה (סמיך) לצד אננס צרוב ודום פריניון מבציר 2009.

לובסטר כחול מבריטיני ברוטב קארי וקוקוס לצד דום פריניון מבציר 2006.

ריזוטו כמהין שחור ופרמזן לצד דום פריניון מבציר 2006 .

נתח בשר ואגיו (wagyu) צרוב – בקר הגדל ביפן תחת פיקוח קפדני והבשר נחשב למעדן. ארוגולה מוקפצת, רוטב תפוזים וסויה, קוויאר משובח. לצד דום פריניון רוזה מבציר 2004.

צלחת של גבינות צרפתיות ברוטב פלפל שחור ופרח טימין עם דום פריניון רוזה מבציר 2004.

תה סאקורה, גלידה וליים קוויאר (כשחותכים את הפרי מתגלים בקבוקוני מיץ עגולים) לצד דום פריניון 2009.

“עשינו מאמצים לצרף לטעמים את השמפניה המתאימה ואפילו להפתיע את האורחים שלנו בחוויה שידברו אודותיה עוד שנים רבות”, אמר ברנהרד קלוטס (Bernhard Klotz), סגן נשיא לתחום הקולינרי באושיאניה קרוזס.

רוצים לדעת מה המחיר לתענוג? 295 דולר (כאלף ₪) לאדם בתוספת טיפים, נפגש בסיפון 5 ובתיאבון…

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=92940

אולי יעניין אתכם גם

  • אושיאניה קרוזס: ישראל נכללת במסלולי החברה המועדפיםאושיאניה קרוזס: ישראל נכללת במסלולי החברה המועדפים
  • דור חדש של “סוויטות בעלים” חתומות ראלף לורן הוםדור חדש של “סוויטות בעלים” חתומות ראלף לורן הום
  • OceaniaNEXT : הפרק הבא בתולדות חברת אושיאניה קרוזסOceaniaNEXT : הפרק הבא בתולדות חברת אושיאניה קרוזס
  • אושיאניה קרוזס: זרקור על הפלגות באירופה לשנת 2025אושיאניה קרוזס: זרקור על הפלגות באירופה לשנת 2025
  • אושיאניה קרוזס: מסע עולמי ב-2024 וארבעה מסלולים ייחודייםאושיאניה קרוזס: מסע עולמי ב-2024 וארבעה מסלולים ייחודיים
תגיות:
אושיאניה קרוזס בוב בינדר חוויה מבעבעת La Reserve Dom Perignon מרינה ריביירה
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

חייבים להתחבר כדי להגיב.

 
CRUISE IN
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
  • תקנון, תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים


בהרשמתי הנני מקבל/ת את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
מערכת לבניית אתרים
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס