Cruisein
הרשמה לניוזלטר
דירוג אוניות
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • ראשי
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
  • מיקום אניות
  • ראשי
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
  • מיקום אניות
Cruisein
  • ראשי
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
  • מיקום אניות
  • ראשי
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
  • מיקום אניות
ראשי » חדשות » אוהיו יפן: מסעדת Hasuki, חוויה ייחודית ב-Norwegian Aqua

אוהיו יפן: מסעדת Hasuki, חוויה ייחודית ב-Norwegian Aqua

עוזי בכר 24 במרץ 2025 6:46 אין תגובות

מסעדת Hasuki היא הגרסה המלוטשת והעכשווית של Teppanyaki הידועה באוניות נורוויג’ן קרוז ליין. הצטרפנו לצוות החברה לערב שכולו טעמים מופעי להטוטנות ובידור. כמה עולה התענוג?

אוהיו יפן: מסעדת Hasuki, חוויה ייחודית ב-Norwegian Aqua Norwegian Aqua: מסעדת Hasuki. צילום עוזי בכר

מסעדת האסוקי (Hasuki), היפנית באונייה החדשה Norwegian Aqua היא הגרסה המלוטשת והעכשווית של מסעדת Teppanyaki הידועה בצי אוניות נורוויג’ן קרוז ליין. אחרי חוויית טעמים וניחוחות בערב הקודם במסעדת Sukhothai התאילנדית, החלטנו להישאר באזור הגיאוגרפי של מזרח אסיה, מה שהתברר כהחלטה נבונה.

מסעדת Hasuki ממוקמת בסיפון 6  (קדימה), היא מסעדת נושא ולכן הכניסה אליה כרוכה בתשלום נוסף של 60 דולר לאדם. שעות הפתיחה: 17:00 עד 21:00 וקוד לבוש: Smart Casual.

התפאורה

העיצוב של המסעדה מאוד מלוטש, כולו בגוונים של כחולים ופסים לבנים. כלי החרס הלבנים עם איורים שחורים, המוצגים בכניסה על מדפים שחורים יוצרים הפרדה בין מתחם הכניסה לישיבה וקושרים הכל יחד בצורה הרמונית. יש מספר גדול של  עמדות גריל היבאצ’י עם מקומות ישיבה לשניים עשר מסביב כל אחת מהעמדות.

מסעדת Hasuki היפנית ב-Norwegian Aqua. צילום עוזי בכר

בידור

למי שזו הפעם הראשונה, חלק לא קטן מהחוויה הוא השף עצמו שמשמש גם כשחקן. שלנו היה די משעשע, שמר על התלוצצות ערה מהרגע שהציג את עצמו והחל להכין את הגריל לבישול. קול השירה שלו היה טוב להפליא, והוא עודד את כולנו לשיר יחד,  תוך כדי צפייה ערה בהכנה, שירה וטעימה.

התפריט

כל הארוחות במסעדת Hasuki כוללות מרק, סלט, מנה ראשונה לבחירה וקינוח.

האורז המטוגן הוכן לפני ההגשה של המנות ושימש ‘קרש קפיצה לבמה’ עבור השף. המנה הוכנה על הגריל עם אורז לבן, ביצים, שום ורוטב סויה. הוגשו מנות נדיבות, ואם תרצו עוד, הן תמיד זמינות. השף ביצע להטוטים באמצעות הביצים ודאג אף להוכיח את יכולותיו ושלח את אחת הביצים בדיוק לתוך הכובע (צפו בסרטון הקצר).

לאחר שהתיישבנו והמשקאות הוגשו, קיבלנו את המרק והסלט, זהים לכולם: MISO SOUP – מוגש בכלי שחור מעוטר ומסורתי. תערובת של פטריות, דאשי (סוג של ציר מהיר הכנה המשמש כבסיס לרטבים ומרקים אחרים), וואקמה (אצה השייכת לקבוצת אצות הים החומות) וטופו. מנת פתיחה טובה ומומלצת. מאוד קלילה ומאפשרת להמשיך במהירות לסלט – Seaweed Salad, סלט אצות צבעוני ברוטב ג’ינג’ר המוגש בכלי זכוכית קטן ומכיל מלפפונים, עגבניית שרי, אצות וכרוב.

מסעדת Hasuki היפנית ב-Norwegian Aqua. המרק והסלט. צילום עוזי בכר
מסעדת Hasuki היפנית ב-Norwegian Aqua. עוף עם אטריות אודון. צילום עוזי בכר

אפשרויות הפתיחה למנה עיקרית כוללות: New York Strip (רצועת בקר), Chicken Yaki Udon (עוף עם אטריות אודון), Seafood פירות ים (שרימפס ג’מבו, צדפות ים, קלמרי), Teriyaki Glazed Tofu (טופו מזוגג טריאקי) ו- Vegetable Yaki Udon (ירקות עם אטריות אודון). ניתן גם ליצור שילובי סט כמו לדוגמא: Asuka – רצועת בקר ושרימפס ג’מבו.

הבחירה שלי הייתה מנת פירות ים שהייתה באמת מעולה (חוות דעת של מומחה בכובע השני שלי בחיים, וטרינר בפיקוח על מזון מן החי), אם כי כל הסובבים טעמו מכל המנות. המלצר הגיש שני רטבים, אחד בהיר יותר והשני צהבהב. אני אף פעם לא זוכר איזה רוטב מתאים לבשר ואיזה מתאים לירקות, אז אני משתמש בשניהם ואוהב אותם בכל שילוב.

לקינוח, האפשרויות הן: Green The Cake עוגת תה ירוק (מוגשת עם גלידת תה ירוק וקשיו) או Fruit Sashimi סשימי פירות (פירות אקזוטיים). בחרתי את העוגה ולא התאכזבתי.

השירות מסעדת Hasuki היה פנטסטי. המשקאות והמנות הוגשו בזמן, וכל ההזמנות היו מדויקות. לחברה אחת בשולחן שלנו יש אלרגיה, היא הודיעה למסעדה יום קודם ובחרה את התפריט שלה מבעוד מועד. השף הראה לה את המרכיבים והמנה שלה הוכנה בנפרד. NCL מתמסרת לספק לאורחים עם אלרגיות או רגישויות, מזון בטוח ואיכותי, אותו ראינו לאורך השייט ודי הרשים אותי.

המלצות נוספות:  אם אתם מתכננים לאכול במסעדת Hasuki, כדאי להזמין מקום מראש. המסעדה מתמלאת במהירות כפי שרוב מסעדות הנושא. בסך הכל, הארוחה שלנו הייתה לא רק טעימה אלא די מהנה! אני ממליץ בחום לכל מי שמפליג באוניות החדשות של נורוויג’ן קרוז ליין.

שייט טעים ומהנה!

ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. כ-15,700 חברים

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=114705

אולי יעניין אתכם גם

  • האונייה Norwegian Aqua – מה מצפה לה בעונת הבכורה?האונייה Norwegian Aqua – מה מצפה לה בעונת הבכורה?
  • נורוויג’ן קרוז ליין קובעת סטנדרטים חדשים לבידור בלב יםנורוויג’ן קרוז ליין קובעת סטנדרטים חדשים לבידור בלב ים
  • Norwegian Aqua במיאמי: נחשפו התוכניות לגרייט סטיראפ קייNorwegian Aqua במיאמי: נחשפו התוכניות לגרייט סטיראפ קיי
  • Norwegian Aqua: הצצה ל- The Haven by NorwegianNorwegian Aqua: הצצה ל- The Haven by Norwegian
  • אריק סטונסטריט: “מה לעשות, לראות וכיצד ליהנות יותר ב-NCL”אריק סטונסטריט: “מה לעשות, לראות וכיצד ליהנות יותר ב-NCL”
תגיות:
Norwegian Aqua מסעדת Hasuki
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

חייבים להתחבר כדי להגיב.

 
CRUISE IN
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
  • תקנון, תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים


בהרשמתי הנני מקבל/ת את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • חדשות
  • אניות קרוזים
  • יעדים
  • שיט נהרות
  • טיפים
  • דילים
  • דרושים
מערכת לבניית אתרים
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס