שפים בינלאומיים, ברמנים עטורי פרסים ומומחי תה יצטרפו להפלגות היוקרתיות עם סדנאות, טעימות וארוחות ייחודיות – חוויה גסטרונומית באוניות הולנד אמריקה ליין. להפלגות והזמנות

חובבי קולינריה ושייט כאחד צפויים ליהנות מתוכנית חדשה ומעוררת תיאבון של חברת השייט היוקרתית הולנד אמריקה ליין (Holland America Line), שהכריזה על השקת סדרת הפלגות מיוחדת בשם “שגרירי קולינריה” (“Culinary Ambassador”). ההפלגות, שיתקיימו במהלך השנים 2025 ו-2026, יהוו שילוב בין טיולים ברמה עולמית לבין חוויות גסטרונומיות מהשורה הראשונה, ויתארחו בהן כמה מהשמות הבולטים ביותר בתחום המזון והמשקאות בעולם.
המהלך החדש מבטיח להפוך את חוויית ההפלגה למשהו הרבה מעבר לבופה בסיפון. בכל אחת מההפלגות הנבחרות ייקחו חלק שפים עטורי פרסים, ברמנים יצירתיים ומומחים במשקאות חמים, שיערכו הדגמות חיות, טעימות, סדנאות ואירועים אינטימיים לאורחים.
“האוכל הפך לחלק בלתי נפרד מהאופן שבו אנשים חוקרים את העולם,” אומר מייקל סטנדבאך (Michael Stendebach), סגן נשיא תחום המזון והמשקאות בחברה. “באמצעות הפלגות השגרירים הקולינריים, אנו לא רק מציעים לאורחים שלנו לאכול טוב – אנחנו נותנים להם ללמוד, להתנסות ולטעום חוויות חדשות.”
חוויה קולינרית בלב האוקיינוס
בין השמות שייקחו חלק בפרויקט ניתן למצוא את השף מסהארו מורימוטו (Masaharu Morimoto), כוכב התוכנית “Iron Chef”, שיביא את המיזוג הייחודי שלו בין המטבח היפני למערבי; השף דיוויד בורק (David Burke), שידוע במנות הנועזות והיצירתיות שלו; והברמנית אייבי מיקס (Ivy Mix), שמובילה סצנת קוקטיילים בהשראת אמריקה הלטינית. בנוסף, ישתתף גם סטיב שוורץ (Steve Schwartz), מומחה תה עולמי ומייסד המותג Art of Tea, שיערוך טקסי תה ומפגשים חווייתיים במסלולים באסיה.
ההפלגות שכדאי לשים עליהן עין:
*12–07 באוגוסט 2025: דיוויד בורק בסיפון Zuiderdam, בין דבלין לאיסלנד.
*22–15 בנובמבר 2025: אייבי מיקס בהפלגה בסיפון Nieuw Amsterdam, מסן דייגו לחצי האי באחה.
*25-30, מרץ 2026: סטיב שוורץ בשייט מענג בין סינגפור לוייטנאם. באונייה Volendam.
*2026, תאריך יפורסם: מסהארו מורימוטו בהפלגה ביפן. באונייה Volendam.
*29 באפריל – 3 במאי 2026: איתן סטואל בהפלגה סיאטל – סן דייגו. באונייה Volendam.
חוויה ש”מעבר לצלחת”
כחלק מהתוכנית, ייהנו האורחים מהזדמנויות בלעדיות כמו ארוחות ערב עם השפים עצמם, טעימות קוקטיילים בהנחיית המומחים, ואף סדנאות שבהן יוכלו ללמוד טכניקות וטיפים למטבח הביתי.
עם השקה זו, הולנד אמריקה ליין ממשיכה לחזק את מעמדה כחברת שייט המשלבת בין חוויות תרבותיות, קולינריה גבוהה ונוחות ימית, והופכת כל הפלגה למסע טעמים ייחודי.
לפרטים נוספים: טופ קרוז – נציגים בישראל של הולנד אמריקה ליין. טלפון – 035284010 , [email protected]
ברוכים המצטרפים לקבוצת הפייסבוק ״קרוז חלום של הפלגה״ – הייחודית בעולם הקרוזים. למעלה מ-15,800 חברים
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ “קרוז אין-חדשות חמות מהים”
חפשו אותנו גם בטלגרם
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.cruisein.co.il?p=115543